Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] błąd C++, co sie stanie jak usune wszystkie biblioteki z Windows7 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Windows xp nie ma tych programu/bibliotek i nie wyskakuje mi ten błąd na xp, na Windows 7 mam to i ciagle bledy, juz mam dosyc tego non stop wywala mi klienta gry. Co sie stanie jak je wszystkie usune, blad ustanie?

Owe biblioteki.

92330477546914609243.png

Jestem mega wku*wiony na to juz, na kazdym serwerze jest blad C++ nie mozliwe.

Opublikowano

Spróbuj je przeinstalować, prawdopodobnie są uszkodzone.

Przeinstalowałem, net framework 4,5 mam. I nadal wyskakuje to. HELP!!! Server Senthia...

Opublikowano

mi też ciągle wypiedala w m1 a co dopiero na ox ... pisze do lourta czy coś z tym zrobi bo to jest ********

Dzis były 4 oxy i na zadnym nie byłem o ten błąd. Na ch2 jak jestem co prawda nie wywala a co z tego jak na ox nie moge wejsc... A nagrody to 50py za runde... nie mam pytan. Ze ludzie z xp moga wejsc a nam to wywala. Myslalem o update Windows'a a nie wiem czy to cos da?

Opublikowano

To błąd serwera, a właściwie klienta gry, a nie twojego komputera.

Dokładnie tak. Błąd C++ jest wynikiem tego, że Client to zlepek plików a nie poprawnie i optymalnie działający program. Winą możesz obarczać tylko administracje serwera na którym grasz.

Opublikowano

Dokładnie tak. Błąd C++ jest wynikiem tego, że Client to zlepek plików a nie poprawnie i optymalnie działający program. Winą możesz obarczać tylko administracje serwera na którym grasz.

To jak wytłumaczysz ten fakt ze na Win XP SP2 wszystko śmiga idealnie i nie wyskakuje zaden blad?

Opublikowano

To jak wytłumaczysz ten fakt ze na Win XP SP2 wszystko śmiga idealnie i nie wyskakuje zaden blad?

Gdyż metin2.pl po aktualizacji ( czyli po becie) posiadał pliki niewspółpracujące z 64bitowym systemem co za tym idzie

Windows 7 64bit ma troszeczkę do d... z tym i dlatego wywala nam tak często ten błąd. Po przeinstalowaniu na 32 biotwy system rzadko wyrzuca ten błąd.

Nie pozostaje nam nic innego aż oczekiwanie na update plików przez gameforge a potem kilka dni przerwy technicznej aby poskładać wszystkie pliki w całość spowrotem.

Pozdrawiam, team AsylionMT2 :D

sygnampc.png

Opublikowano

@up

Jakos starsze serwery typu EliteMT2 chodzą bez błedu i wywalania... spokojnie mozna grac, a na nowych ciagle blad.

Opublikowano

@up

Jakos starsze serwery typu EliteMT2 chodzą bez błedu i wywalania... spokojnie mozna grac, a na nowych ciagle blad.

Oczywiście chodzą starsze serwery tylko z tego względu, że posiadają starsze biblioteki dll oraz starszą binkę. Tak bynajmniej mi się wydaje, że to jest ta wina iż przed updatem tworzyłem inny serwer.

Około 2 tygodni po updacie zacząłem Tworzyć inny kolejny... lepszy projekt i spatchowałem pl i na nim robię to od tamtego czasu mam ten błąd

sygnampc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...